Geluksnummer

Elke maand heeft een waarde. ‘The Mentalist ‘begint: Januari is een, februari is twee tot en met december is twaalf. Ik wil dat je denkt aan de waarde van de maand dat je geboren bent binnen Denk als het en terwijl je dat doet zal ik een voorspelling schrijven.  The Mentalist schrijft zijn voorspelling, vouwt het en plaatst deze in een publieke zak. “Nu meneer, ga ik maanden te noemen, bij elke maand zeg ik ‘add one’ hard en duidelijk, betekent dit een toe te voegen aan de waarde van uw maand. als ik de de naam van uw maand noem kunt u mij zeggen om te stoppen. ” The Mentalist gaat over tot doen wat hij zei “December,voeg  er een toe! November, voeg een! Oktober, voeg een. ” Laten we zeggen dat de toeschouwer hield hem op oktober. De waarde van oktober 10. Op dit punt van de toeschouwer heeft toegevoegd drie tot zijn nummer. Zijn totaal is 13. “Dat is geweldig,” roept de mentalist, “hoewel ongelukkig voor de meeste de pech voor de meeste is het aantal dertien is gelukkig voor die speciale paar, nummer dertien betekent geluk, roem en rijkdom voor degenen die zijn geboren in Oktober. Open de voorspelling. ” De toeschouwer doet dit en leest

Geluksnummer

Geluksnummer is een absoluut fantastische goocheltruuk, verbaas je publiek met deze balancerende bal.

De methode is vrij eenvoudig. Zolang je begint in december en de naam van de maand achteren toevoegen van een telkens plus een op de maand, het toeschouwers ‘gelukkige’ nummer zal altijd dertien zijn . De reden is eenvoudig. er zijn twaalf maanden in een jaar. Door het tellen van achteruit alles wat u doet is toe te voegen de rest van de maanden van het jaar, die twaalf, plus een meer op hun maand om het totaal op dertien.

OPMERKINGEN: Als je de routine, zoals beschreven en woord de voorspellingen zoals het is, de toeschouwer zal ‘onthouden’, dat niet alleen wist je van te voren zijn geluk aantal, maar je wist ook zijn geboortedatum. Gelieve niet onthullen van te voren dat je gaat om uit te vinden zijn ‘lucky number.

Leave a comment

Your email address will not be published.

*